Новак Джокович и Карлос Алкарас ще излязат този следобед един

...
 Новак Джокович и Карлос Алкарас ще излязат този следобед един
Коментари Харесай

Джокович: Ще се боря до последната капка пот; не знам колко още шансове ми остават

 Новак Джокович и Карлос Алкарас ще излязат този следобяд един против различен в конфликт от полуфиналите на Откритото състезание на Франция, който изцяло заслужава да бъде охарактеризиран като " край преди финала ". Като любимец в борбата влиза 20-годишният испанец, който показва изумителна форма по време на тазгодишния клей сезон, имайки цели 24 победи на тази настилка през 2023-та и едвам две загуби. Сърбинът също осъзнава какъв брой тежък дуел му следва, само че все пак е безапелационен, че ще се бори до самия край, с цел да се приближи още една крачка по-близо до осъществяване на задачата си в Париж, а точно рекордна 23-та купа от Големия шлем.

" Това са полуфинали на шампионат от Големия шлем и ще се боря до последната капка пот, до последната парченце сила, която ми остане. Не знам какъв брой още възможности за огромни титли ще имам в бъдеще, тъй че правя оценка, че се намирам в тази позиция сега, и я виждам като отличен късмет да печеля купата. 

Алкарас е тенисист, който провокира сериозен интерес към себе си, само че не може да се съпоставя със съперничествата ми с Надал и Федерер. Всъщност не знам дали това с Карлос може да се назова съревнование към момента. Той има още доста дълъг път, преди да доближи висините на Надал и Федерер, само че без никакво подозрение се движи в вярната посока.

Предстои огромен конфликт, полуфинал на " мейджър " конкуренция. Не знам дали моят опит ще помогне, само че съм подготвен за дуела, който може би ще бъде най-дългият в хода на шампионата ", заяви двукратният първенец в Париж.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР